Windows Live Messenger klar for beta

Microsoft har lenge drevet betatesting av den kommende versjonen av MSN Messenger, som får det nye navnet Windows Live Messenger. Vi har tidligere vist skjermbilder fra tidligere betaer, som kun har vært tilgjengelig for inviterte betatestere. Her er skjermbilder fra den siste versjonen.


Klikk på bildet for fullversjon

På skjermbildet over kan du se at det er mulig å søke etter kontakter eller telefonnummer. Når man søker, forsvinner kontakter fra listen under mens du skriver. Du kan også gi kallenavn til kontaktene dine, som blir brukt i stedet for deres visningsnavn. Dette er en svært kjekk egenskap dersom du har mange kontakter med svært lange navn.

Legg merke til at fargene på brukergrensesnittet kan velges fritt.


Klikk på bildet for fullversjon

I samtalevinduet er ikke mye endret, utenom at den nye grafiske profilen er på plass. En merkbar ting er at MSN nå fyller på meldinger du har skrevet tidligere, dersom motparten ikke har skrevet noe i mellomtiden. Dette gjør det lettere å få oversikten over samtaler.


Klikk på bildet for fullversjon

En av de største nye egenskapene til Windows Live Messenger, er muligheten til å opprette såkalte Sharing Folders. Her kan du legge filer som du ønsker å dele med dine kontakter. Når du laster opp en fil her, blir den lagt på Microsofts servere. Om du da logger inn fra en annen datamaskin vil disse filene fremdeles være delt. Dine kontakter kan også hente ned filene selv om du ikke er pålogget.

Om du er interessert i å prøve Windows Live Messenger, finner du betaversjonen på Microsofts nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen