Windows Live Mail Desktop

Microsoft har nå sluppet den første betaversjonen av Windows Live Mail Desktop-tjenesten. Hensikten med den nye tjenesten er at brukere av Windows Live Mail- og Hotmail-konto skal kunne få enklere tilgang til tjenestene. Tidligere har denne muligheten kun vært tilgjengelig som en betalt ekstratjeneste, men den skal etter hvert bli gratis for alle men trolig med visning av reklame.

Windows Live Mail Desktop ligner en del på e-postprogrammet Outlook Express, men er optimalisert for Live-plattformen til Microsoft. Blant funksjonene i Windows Live Mail Desktop blir "Photo Mail" som kan brukes til å overføre bilder fra et digitalkamera til en PC, og tilrettelegge disse for e-postmeldinger. Programmet vil også støtte POP eller IMAP-kontoer. Windows Live Mail Desktop får i tillegg RSS-støtte, stavekontroll og mulighet for automatisk synkronisering med Hotmail-kontakter.

Dagens betaversjon er ifølge nettsiden betanews.com kun tilgjengelig for et begrenset antall betatestere, men en ny betaversjon for alle skal etter planen slippes til sommeren.

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen