Windows Defender ødelegger for Norton

Flere diskusjonstråder på Microsofts supportforum avslører et større problem med de siste signaturoppdateringene til Windows Defender, tidligere kjent som Windows Anti-spyware. Windows Defender er fremdeles på beta-stadiet, men det har ikke hindret mange bedrifter i å ta i bruk løsningen. Om man har installert både Windows Defender og Norton Anti-virus på samme system, vil Windows Defender oppdage Norton-programmene som passordloggeren PWS.Bancos.A.

Om brukeren velger å fjerne de relevante filene, slutter Symantecs programvare å beskytte mot virus. For å fikse problemet, må man inn i registeret for å fjerne flere registernøkler, slik at man kan reinstallere Norton Anti-virus. Registerredigering er ikke anbefalt for nybegynnere, og kan lett føre til et system som slutter å fungere.

Microsoft har allerede laget en ny oppdatering som fikser problemet, og selskapet har hele tiden sagt at betaversjoner av programmer ikke bør taes i bruk i produksjonsmiljøer. Oppdateringen fra Microsoft fikser ikke den ødelagte Norton Anti-virus-installasjonen, så den er du nødt til å fikse selv.

Kilde: Washington Post

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen