Windows 8 med nettbasert backup?

Det har tidligere gått rykter om at Windows 8 kommer til å få bedre ytelse og raskere oppstart. PC-en skal i enkelte tilfeller kunne startes opp "nesten" øyeblikkelig, dersom brukeren har behov for rask tilgang til e-post, nyheter eller avspilling av lyd/video.

Videre er det lekket ut informasjon fra en italiensk Microsoft-ansatt, et veikart som angivelig skal vise at Windows 8 kommer til å bli lansert om to år.

Spekulasjonen fortsetter rundt den kommende Windows 8 – denne gangen har Microsoft lagt ut jobbannonser som skal gi et hint om hva vi har i vente om et par år. Disse annonsene er nå blitt fjernet.

Ifølge nettstedet windows8news.com har Microsoft i annonsen avslørt at programvaregiganten driver med utvikling av en Windows Azure-basert tjeneste og integrering med nettbaserte tjenester, og en Windows 8-klient for sikkerhetskopiering i nettskyen. Dette har nettstedet tolket som at Windows 8 vil få en ny funksjon som inkluderer muligheten for nettbasert sikkerhetskopiering. Videre skal det være snakk om en jobb som tyder på integrering av Live-tjenester i Windows 8.

(Kilder: Neowin, windows8news.com (1), windows8news.com (2))

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen