Windows 7 SP1 rett rundt hjørnet?

Det har tidligere vært snakk om, på en russisk Microsoft-blogg, at Microsoft skal ha levert SP1 for Windows 7 og Windows Server 2008 R2 til OEM-leverandører. Dette betyr at neste store oppdatering for Windows 7 er ferdig utviklet og testet, og dermed kunne man vente oppdateringen om relativt kort tid. Dette er imidlertid ikke blitt bekreftet fra offisielt hold.

Nå kommer det meldinger om at oppdateringspakken skal være klar for nedlasting om et par uker, nærmere bestemt på tirsdag 22. februar.

Dette er fortsatt ikke blitt bekreftet av Microsoft, men skal være bekreftet av flere pålitelige kilder. Lansering av RTM-versjonen (levert til produksjon) av SP1 er blitt kvitret av Kevin Reeuwijk, og blogget av Hans Vredevoort.

Blant nyhetene i SP1 er RemoteFX med forbedret 3D-klar grafikk som skal gi bedre visuell opplevelse, dynamisk minnestøtte for Hyper-V (gjelder Windows Server), forbedret Bluetooth/Wi-Fi funksjonalitet, og USB 3.0-støtte. Dessuten vil SP1 være pakket med tidligere lanserte sikkerhetsoppdateringer.

(Kilde: Softpedia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen