Windows 7 neste oktober?

Selv om Microsoft offisielt holder fast på at Windows 7 ikke er klar før januar 2010. De har hele tiden planlagt å lansere Windows 7 tre år etter Windows Vista, selv om tidspunktet er dårlig med tanke på julesalget. For en drøy måned siden av det også spekulasjoner om Windows 7 skulle komme allerede i juni 2009.

Nå har flere prominente bloggere funnet flere hint om at Windows 7 kan bli sluppet til produksjon allerede i oktober neste år. Asus har for eksempel sagt at "i andre halvdel neste år vil vi begynne å legge inn Windows 7 på Eee-PC-er." Det er litt overraskende med tanke på at Windows 7 etter planen ikke er klar på det tidspunktet.

Flere tegn kommer fra Winhec 2008-konferansen, hvor du i dag kan lese følgende: "Winhec er den eneste sjansen du har til å prate med teamet på dette nivået – det blir ingen ny Winhec før Windows 7 lanseres." For de uinnvidde kjøres Winhec årlig, men det har skjedd før at konferansen har blitt utsatt. Winhec 2009 er planlagt å skje i mai 2009.

Neste uke begynner Microsofts Professional Developers Conference, og det kan være at mer om slippdatoen til Windows 7 lekker ut da. Vi får vel bare vente og se.

(Kilder: Mary Jo Foley, I started something, Winhec, Ed Bott)

Kommentarer (35)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen