Windows 7 nærmer seg

Microsoft jobber på spreng for å få ferdig sitt nye operativsystem Windows 7. Tidligere har det vært spekulert i om systemet skal bli klart i år eller om vi må vente til 2010 for å se Microsofts nyvinning. Nå bekrefter rykter at lanseringen nærmer seg.

Vil sikre kvaliteten
Ifølge Cnet News forteller kilder blant PC-produsentene at Microsoft satser på en lansering innen 2009. Offisielt holder derimot selskapet hardt på planene. De vet at det sjeldent lønner seg å skuffe publikum med frister som ikke blir overholdt. Men samtidig vil også de ha ut produktet så fort som mulig.

- Det kan gå begge veier. Vi vil sende det ut så snart kvaliteten er sikret og jo tidligere jo bedre. Men vi vil ikke gjøre det på bekostning av kvalitet, sier visepresident hos Microsoft, Bill Veghte, ifølge Cnet.

Satser på julesalget
Microsoft har allerede lansert en betaversjon av systemet til sluttbrukere som ønsker å teste og komme med tilbakemeldinger på produktet. Microsoft sier dette er den eneste betaversjonen de planlegger å kjøre ut før operativsystemet ferdigstilles og sendes ut. Muligheten til å laste ned betaversjonen gikk ut denne uken.

Høyst sannsynlig vil Microsoft satse på å rekke julesalget med operativsystemet, men om de rekker det gjenstår å se.

Her kan du lese vår test av Windows 7 Beta 1.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen