Windows 7 i fem utgaver

Annonsør­innhold
Les hele saken »
De ulike utgavene av Windows 7. Klikk på bildet for større utgave. Bilde fra PCbeta.com.
De ulike utgavene av Windows 7. Klikk på bildet for større utgave. Bilde fra PCbeta.com.

En betaversjon av Windows 7 som er nyere enn den som ligger tilgjengelig for alle har avslørt hvilke utgaver av Windows 7 som kommer til å bli tilgjengelig. Under installasjonen av build 7025 får du spørsmål om hvilken Windows-utgave du vil installere. Betaen som er tilgjengelig for hele verden har build-nummer 7000.

Build 7025 viser en liste over fem forskjellige Windows-utgaver, nemlig Starter, Home Basic, Home Premium, Business og Ultimate. Dette er de samme utgavene som Windows Vista, med unntak av at Enterprise-versjonen ser ut til å mangle. I Windows Vista var denne utgaven kun tilgjengelig for storkunder som var medlemmer i Microsofts Software Assurance-program, så det kan godt være at denne versjonen også blir tilgjengelig i Windows 7.

Den offentlige betaversjonen har merkelappen Windows 7 Ultimate, som betyr at alle funksjonene i operativsystemet er inkludert. Det er foreløpig ukjent om de ulike utgavene vil inneholde omtrent de samme programmene og mulighetene som i Windows Vista.

(Kilde: Toms Hardware)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen