Windows 7 blir klar til jul
Teknofil

Windows 7 blir klar til jul

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Neste utgave av operativsystemet Windows, Windows 7, ble nylig sluppet i ny utgave, release candidate 1. Dette tyder på at Microsoft snart er ferdig med produktet og de bekrefter nå at de vil satse på å ha operativsystemet klart før julehandelen starter.

Fremskynder lansering
Det har tidligere gått rykter om at Microsoft ville satse på å ha det nye operativsystemet klart i løpet av høsten. Microsoft selv sa de hadde planlagt lansering i starten av 2010. Nå fremskynder de derimot lanseringen.

- Vi er på god vei til å kunne lansere Windows 7 før jul, sier Bill Veghte, visepresident i selskapet, ifølge Cnet News.


Ifølge han tyder alle tilbakemeldinger fra testeksemplaret release candidate 1 på at operativsystemet vil være klart da.

Godkjenner maskinvare
Samtidig er det flere produsenter av datautstyr som allerede har fått godkjent sine produkter som kompatible med Windows 7. Nettopp dette var irriterende for mange ved forrige utgave av Windows, Windows Vista, da dette operativsystemet hadde problemer med å takle mange skjermkort og annen maskinvare.

Veghte har ingen eksakt dato for lanseringen, men sier den vil skje ni til fjorten uker etter at produktet er helt ferdig. Høyst sannsynlig vil operativsystemet i første rekke bli solgt som en integrert del av nye maskiner og det er nettopp salget av disse ved juletider Microsoft nå ønsker å rekke.

Tilbakemeldingene på Windows 7 har til nå vært svært gode. Teknofils egen test av beta 1 viser at dette systemet fungerer svært godt allerede på teststadiet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen