Windows 7 beta er klar

Windows 7 beta er klar

Microsoft-sjef Steve Ballmer har under en tale på 2009 International Consumer Electronics Show (CES), annonsert at betaversjonen av det nye operativsystemet Windows 7 nå er tilgjengelig.

Ny Windows Live

Microsoft annonserte også at Windows Live nå er tilgjengelig globalt. Med Windows Live skal det ifølge en pressemelding være enklere for brukere å holde orden på alt de gjør på nettet, ved at alt samles på ett sted med en innlogging.

Det nye Windows Live inkluderer blant annet Windows Live Messenger, Windows Live Mail og Windows Live Photo Gallery, og er utviklet for å jobbe sømløst med mer enn 50 av de mest populære Internett-tjenestene.

Ballmer annonserte i dag partnerskap med selskaper som Dell, Facebook og Verizon Wireless. I de kommende måneder skal blant annet Facebook-brukere kunne dele innhold de publiserer på Facebook via Windows Live.

Windows 7 beta kan lastes ned fredag

Windows 7 beta kan allerede i dag lastes ned og testes av en rekke utviklermiljøer verden over. Fra 9. januar skal alle andre få muligheten til å teste Windows 7 ved å laste ned betaversjonen fra nettsiden microsoft.com/windows7.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen