Windows 64-bit til nyttår

Visepresident Marty Seyer i AMD har uttalt at de første betaversjonene av Windows XP 64 bit vil komme sent i 3. kvartal, noe som vil være omtrent samtidig med lanseringen av Athlon 64 - tidligere kjent som Clawhammer. Vi bommer neppe mye om vi tipper at AMD kommer til å presentere en del benchmark gjort med en slik beta under lanseringen av Athlon 64.

Videre sier Marty Seyer at den ferdige versjonen av Windows vil slippes i 4. kvartal eller 1. kvartal 2004. Med tanke på at beta-versjonen i utgangspunktet var annonsert til midten av 2003, og med andre ord er noe forsinket, er det lite trolig at vi vil se den ferdige versjonen før nyttår, men at man ut på nyåret kan skru opp forventningene til et 64 bits Windows OS.

Epic Games har allerede uttalt at de vil slippe en patch som gjør Unreal Tournament 2003 til en 100% 64 bits applikasjon. Epic har også sagt at dette var en svært enkel jobb, og da er det bare å håpe at dette gjelder flere populære spill og programmer slik at Athlon 64 ikke bare blir en plattform som man i teorien kan kjøre 64 bits kode på.

Ellers bør det selvsagt nevnes at man ikke trenger å vente til Microsoft slipper sitt OS med 64 bit støtte for å kunne få gleden av å kjøre et fullblods 64 bits AMD-system, Linux har nemlig hatt denne støtten i lengere tid ;-)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen