– Windows Phone selger bedre enn iPhone i 24 markeder
Teknofil
(Bilde: Microsoft/Windows Phone)

– Windows Phone selger bedre enn iPhone i 24 markeder

Microsoft er ute med en heftig påstand.

Påstanden i overskriften kommer direkte fra Microsoft selv, og høres kanskje imponerende ut. Betyr dette at Windows Phone nå blir en ledende aktør mens iOS går harde tider i møte? Antagelig ikke.

Ingen spesifikke markeder

I tillegg til påstanden om bedre salg enn iPhone i 24 markeder, sier også Microsoft at Windows Phone er den nest mest populære plattformen i 14 markeder. Microsoft sier imidlertid ingenting om hvilke markeder dette dreier seg om, men det er nok nærliggende at det er voksende markeder i for eksempel Asia og Latin-Amerika, der iPhones relativt stive pris hindrer stor utbredelse. 

Windows Phone-telefoner som Nokia Lumia 520 og Nokia Lumia 521 har en stor fordel i disse markedene, på grunn av kombinasjon lav pris og god brukeropplevelse – Windows Phone er designet for å kjøre raskt og jevnt selv på svak maskinvare.

Det er derfor heller lite overraskende at en del markeder vil omfavne Windows Phone. Det interessante blir å se om et voksende Windows Phone kan ta igjen iOS i markeder der sistnevnte til nå har vært langt større.

Microsoft har tydeligvis noe imot iPhone: 
betaler de deg for å bytte ut iPhonen din med Windows Phone-mobil »

(Kilde: Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen