(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Windows Phone 8 blir mer business-vennlig

VPN på listen over ting som skal fikses.

Med businessmarkedet som et av sine satsingsområder er et ikke til å legge skjul på at Microsoft har utelatt VPN-støtte i WP8. Men nå kommer det, om vi skal tro The Verge, som har lagt ut en artikkel der de hevder dette er en av de nye funksjonene som kommer i oppdateringen av Windows Phone 8.

Kommer i februar?

Nøyaktig når oppdateringen er klar er det ingen som sier noe om, men Verge hevder Microsoft vil gi flere detaljer om Apollo Plus under Mobile World Congress i Barcelona i februar.

Mens VPN er en ny funksjon, er de øvrige nyhetene som omtales nå mer for oppdateringer å regne. Wi-Fi-endringen handler om at telefonen skal kunne være på nett hele tiden, mens det ikke er sagt noe om hva lydforbedringene går ut på.

Hastverksarbeid

Microsoft har tidligere sagt at det var enkelte funksjoner de ikke fikk ferdig til lanseringen av Windows Phone 8, og en av disse skal være meldingssenteret. På Windows Phone 8 har du derfor ikke et sted der du kan gå og få en samlet oversikt over hendelser.Det vil antakelig komme på plass med Apollo Plus-oppdateringen

En annen nyhet er at du denne gangen skal slippe å koble deg til en PC for å installere oppdateringen. Den vil bli gjort tilgjengelig "over the air", slik også konkurrentene lenge har levert sine oppdateringer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen