Windows 8 dukker opp på piratsider
Teknofil

Windows 8 dukker opp på piratsider

RTM-utgaven av Windows som nettopp ble annonsert er allerede tilgjengelig på nett.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Windows 8 har vært en het potet og en solid snakkis i lang tid, og om du er møkkalei av alt oppstyret så er det bare å holde ut litt til, etter lanseringen 26. oktober blir det nok litt roligere. For et par dager siden slapp Microsoft nyheten om at RTM-utgaven var klar, dette er altså den ferdige utgaven av operativsystemet, i den grad man kan kalle et operativsystem for ferdig.

Uansett, nå har Windows 8 dukket opp på piratsider på nett og flere brukere bekrefter at denne versjonen fungerer. Versjonen det er snakk om er 64-bitsutgaven av Enteprise i N-utgave. N-utgave innebærer at man ikke får med Microsofts medieprogrammer, men disse kan alltids lastes inn i etterkant om man skulle ønske det.

Vi anbefaler at man holder seg unna slike versjoner av Windows 8. Det er aldri godt å vite hva man får med på kjøpet av virus og annen ondsinnet programvare.

Kommer offisielt 26. oktober til en hyggelig pris

For de som følger lover og regler så er det fremdeles 26. oktober som gjelder. I forbindelse med lanseringen vil det også komme et veldig hyggelig lanseringstilbud, som gjør det helt meningsløst å piratkopiere. For 39,99 USD, rundt 240 norsk kroner, kan du gå fra Windows XP, Windows Vista og Windows 7, til Windows 8 Pro.

(Kilde: Sweclockers)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen