(Bilde: Roxanne Ready / Flickr)

– Windows 8-apper vil fungere på Xbox One

Dell hevder at konsoll og PC har blitt ett.

Vi har hørt mantraet om sammensmeltningen av Microsoft-produkter i lang tid allerede, men nå kaster PC-produsent Dell bensin på bålet.

På den offisielle nettsiden Dell.com skriver produsenten nemlig at den kommende spillkonsollen Xbox One vil støtte operativsystemet Windows 8:

«Med mulighet til å kjøre og synkronisere alle dine favorittapper til Windows 8 på Xbox One, vil telefonen, skrivebordet, nettbrettet og TV-en gi deg en helhetlig nett- og underholdningsopplevelse», står det på nettsiden.

Microsoft har avkreftet

Om dette er en misforståelse fra Dells side eller om det vitterlig vil foregå en eller annen form for synkronisering mellom Windows 8 og Xbox One, er ukjent. Microsoft har tidligere uttalt at Windows 8-apper ikke vil være kompatible med Xbox One uten videre, men selskapet er interessert i tankegangen.

Ifølge ExtremeTech har daglig leder for Xbox, Phil Spencer, fortalt at Windows og Xbox ennå ikke er klart for et ekteskap, men at det er dette som er framtiden – for både spilling, TV-underholdning og annet.

Det kommer, det kommer:
Windows 9 vil forene alt »

(Kilder: Engadget og ExtremeTech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen