(Bilde: WindowsVideos / YouTube)

Windows 8.1 skal være ferdig om én måned

Microsoft hinter om endelig lansering.

I går kveld annonserte Windows-sjef Tami Reller, under en partnerkonferanse, at den kommende oppdateringen til Windows 8, Windows 8.1, blir sluppet i ferdig utgave til maskinvareprodusenter i slutten av august.

Det samme skjedde på omtrent samme tidspunkt i fjor for Windows 8, og den gangen ble den endelige versjonen lansert til forbrukerne tre måneder senere. En oppdatering som Windows 8.1 trenger ikke å ta like lang tid, og det kan derfor hende at Windows 8.1 får generell utgivelse i oktober eller november.

Flere forbedringer

Windows 8.1 er en gratis oppdatering for eksisterende Windows 8-brukere, og byr på en mengde forbedringer og justeringer av det nye operativsystemet.

Startknappen vender tilbake, man kan nå starte opp rett til skrivebordet, det blir flere valgmuligheter på startskjermen, Xbox Music og Windows Store blir nye, søket blir bedre, SkyDrive får økt integrasjon og man kan åpne flere vinduer samtidig i Modern UI-grensesnittet.

Om du vil kan du teste en åpen prøveversjon allerde nå, men det er et par forholdsregler du bør ta. Les mer om hvordan du kan prøve Windows 8.1 i denne artikkelen »

Se alt som er nytt i nye Windows 8:
Her er nyhetene i Microsoft store oppdatering »

(Kilder: Windows Blog via Ars Technica, Engadget og Recordere)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen