Guide

Window etches

 

 

Monteringen av slike merker er en veldig enkel sak, dette merket tok meg ca. 5 minutter. Du kan få kjøpt dette og liknende på Shatteredweb.com. Shatteredweb kan også lage egne merker til deg om du skulle ønske det, for eksempel klanlogoer osv. Du kan velge mellom 22 farger og 4 størrelser. Varigheten på merkene varierer fra 3 til 5 år, avhenging om det er mønster på det eller ikke.

På Shatteredweb betaler du med Paypal, og selv fikk jeg merkene etter 5 dager. Et fint utvalg av Shatteredwebs etches finner du på Microplex.no.

Hvis du ikke allerede har bestemt deg for hvor merket skal stå før du kjøpte det, er det det første du må gjøre. Hvis du har et stort merke som skal midt på vinduet kan det være lurt å markere hvor du skal legge merket før du begynner monteringen. Husk å bruke noe du kan fjerne etterpå :-)

Det neste du gjør er å vaske flaten hvor merket skal festes. Såpe (f.eks. Zalo) og vann er fint. Vask over med rent vann så det ikke er såperester igjen. La det nå være igjen en liten hinne med vann. Det gjør at du (til en viss grad) kan justere merket etterpå om det ble skjevt.

Nå fjerner du det tykkeste arket på merket, pass på så alle bitene følger med. Så legger du merket forsiktig oppå vinduet. Det er lurt å feste den øverste eller nederste delen først. Hvis du markerte vinduet tidligere er det enkelt. Legg litt press på arket og bruk et bankkort til å fjerne eventuelle luftbobler; start i midten og dra utover.

Dra forsiktig av arket. Det bør gå lett å ta det av, men hvis noen deler henger igjen legger du arket ned og presser. Da har du nok hatt på for mye vann.

Da er du ferdig! Om det fortsatt er noen luftbobler kan de forsvinne i løpet av noen dager. Hvis ikke kan du stikke hull på dem med en synål eller liknende. Bare husk at det fort kan bli stygt, så noen ganger kan det kanskje være like greit å la dem være...

Alt i alt, en kjapp og enkelt mod som de aller fleste kan klare uten at det nødvendigvis blir for "harry". En liten etch med klanlogoen din kan fort bli det store samtaleemnet på neste LAN-party.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen