WiMP for alle

Den svenske musikkstreamingtjenesten Spotify har nytt stor suksess med sitt konsept. Men som tilfelle gjerne er når noen noen får en god kake, vil også gjerne andre ha en bit. Vi har derfor en stund fulgt den norske tjenesten WiMP, utviklet av Aspiro Music, som er bygget på samme lest som Spotify. Men enn så lenge har WiMP vært lukket, kun åpen for betatestere.

Vi har forresten gjort en sniktitt på WiMP.

I dag, i forbindelse med by:Larm, slippes WiMP løs på det norske folk, og med streamingavtaler med over 20 leverandører som tilsammen kan tilby over seks og en halv million sanger, er det ingen tvil om at alle burde finne noe å like her.
I tillegg til å være en norskutviklet tjeneste skal den etter planen også føles norsk ved å gjenspeile det som skjer i norsk musikkliv. En redaksjon skal også lage lister og anbefalinger - da med fokus på norsk musikk.

Ikke gratis
Når det gjelder kostnader ligger WiMP på samme nivå som Spotify med 99 kroner i måneden, men i motsetning til sin svenske motpart er det ikke mulig å nyte gratis musikk i bytte mot å bli forstyrret av reklame. Ellers er abonnementet uforpliktende og kan sies opp når man måtte ønske.

For mer informasjon, brukerkonto og alt det der er det bare å ta turen over til www.wimp.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen