WiMP lanseres for kabelkunder

WiMP lanseres for kabelkunder

WiMP lanseres for kabelkunder

Musikktjenesten blir tilgjengelig på dekoderen for Canal Digitals kabel-TV-kunder.

Hittil er det bare parabolkunder hos Canal Digital som har hatt tilgang til WiMP direkte på TV-en via dekoderen, men nå får kabel-TV-kundene også ta del i gleden.

Førstkommende torsdag blir WiMP tilgjengelig hos Canal Digital-kabelkunder som har en HDPVR-dekoder fra ADB. Ny programvare blir nemlig lansert, og gir i tillegg til WiMP-støtte mulighet for to opptak samtidig. Kunder med den billigere HD-dekoderen får altså ikke tilgang til WiMP på TV-en.

Integrert del av menyen

Etter oppdateringen blir den norske musikktjenesten WiMP en integrert del av TV-menyen på dekoderen, på samme måte som filmleietjenesten GO. Dekoderen må være koblet til Internett, enten via en nettverkskabel eller direkte via kabel-TV-uttaket.

Deretter kan du klikke på WiMP-logoen i menyen og logge inn med brukernavn og passord for WiMP. Alle digital-TV-kunder hos Canal Digital har WiMP inkludert i abonnementet.

To samtidige opptak

WiMP er ikke den eneste nyheten med programvareoppdateringen for ADBs HDPVR-dekoder. Brukere kan ta opp to programmer samtidig, og videre se på en tredje kanal som ligger på samme frekvens som opptaksprogrammene.

Tilgjengelige kanaler under opptak er mulig å se i kanallisten og i EPG – hvor utilgjengelige kanaler er i grått og tilgjengelige kanaler er merket i hvitt.

Den nye programvaren blir tilgjengelig etter klokka 15.00 på torsdag 23. februar. Dekoderen oppdateres automatisk når den blir skrudd av og settes i "stand by", og bruker rundt 15 minutter på oppgraderingen.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen