Willis og Mostow med sci-fi-krim

Mostow har vært tilknyttet en drøss med prosjekter siden Terminator 3, men hver gang har han valg å la filmene ligge urørte. Nå melder imidlertid Empireonline.com at Mostow har undertegnet en avtale om å regissere filmen ”The Surrogates”, med selveste Bruce Willis i hovedrollen. Han har vi sist sett i "Die Hard 4.0".

Pene kloner

Bruce Willis beveger seg i en verden preget av kloner i filmen
Bruce Willis beveger seg i en verden preget av kloner i filmen "The Surrogates".

Historien, som er tatt fra en tegneserie med samme navn, finner sted i fremtiden der isolerte menneskene lever livene sine gjennom vakre robot-etterligninger av seg selv. Bruce Willis spiller en politimann hvis etterligning undersøker mordene på andre menneskers etterligninger. Da den menneskelige Willis får teften i en konspirasjon, blir han nødt til å forlate leiligheten sin for første gang på årevis.

Michael Ferris og John Brancato, som også skrev ”Terminator 3” for Mostow, skal skrive manuset til filmen. Elisabeth Banks (”40-Year-Old Virgin”) skal produsere. Dermed er det også gode sjanser for å se henne i en birolle, hvis hun finner tiden nå som hun i tillegg skal spille en av hovedrollene i Kevin Smiths ”Zack And Miri Make A Porno”.

Innspillingen til ”The Surrogates” begynner i Boston i februar med en sannsynlig premièredato i 2009.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen