Will Smiths sønn lærer karate

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Will Smiths sønn, Jaden Smith, har nå ført blekk på kontrakten som sier at han skal medvirke i en nyinnspilling av den klassiske karatefilmen "The Karate Kid" fra 1984, det melder det danske nettstedet Filmz.dk.

Daniel LaRusso lærer karate av Mr. Miyagi for å forsvare seg mot bøller.
Daniel LaRusso lærer karate av Mr. Miyagi for å forsvare seg mot bøller.

Ung skuespiller

Den knapt 10 år gamle skuespilleren hadde sin debut innen film med "Jakten på lykke" i 2007, hvor Will Smith spilte hovedrollen. Jaden har også en rolle i den kommende sci-fi-thrilleren "The Day the Earth Stood Still".

Med sin trening innen kampsport har han nå blitt utpekt som den perfekte skuespilleren til en rolle i nyinnspillingen av "The Karate Kid", hvilken rolle det faktisk er snakk om, er ikke spesifisert.

Den gamle "Karate Kid"

I den originale filmen møter vi Daniel LaRusso, spilt av Ralph Macchio, en high school-student som lærer seg å forsvare seg selv mot noen bøller, selvfølgelig ved bruk av karate. Hans eksentriske mentor, Mr. Miyagi, ble spilt av Pat Morita.

Jadens far, Will Smith, skal produsere filmen sammen med James Lassiter, Ken Stovitz og Jerry Weintraub. Weintraub har dessuten vært produsent på de originale filmene i "Karate Kid"-serien.

Nyinnspillingen vil selvfølgelig låne noen elementer fra den originale filmen, og skal spilles inn i Beijing til neste år.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen