Wikien vår åpnes for alle

Fra wiki-folket på Diskusjon.no, som har hatt overoppsynet med utviklingen av wikien, meldes det nå at wikien endelig er åpen for alle! Det betyr at en lang betaperiode med begrenset eller ingen tilgang endelig er over, og vi han dermed be våre mange engasjerte og dyktige brukere om å bidra til at Akams fotowiki blir landets beste nettkilde til informasjon om foto og fotoutstyr.

Forumet vårt på Diskusjon.no er allerede fullt av gode guider og hjelpsomme tips, men disse kan ofte være vanskelige å finne, sortere og holde oppdatert, noe som forhåpentligvis vil bli svært mye enklere når fotowikien nå endelig er på plass. Siden wikier skapes av brukerne, er dette en unik mulighet for Akams brukere å fortsette å bidra til sidens utvikling og vekst, og samtidig være til hjelp for andre med interesse for verdens beste hobby.

Det arbeides samtidig med en forbedret gallerifunksjon som blant annet skal gi våre brukere en langt bedre funksjonalitet for bildekritikk enn vi har hatt tidligere, men dette arbeidet er desverre kraftig forsinket grunnet finanskrise og kapasitetsproblemer i driftsavdelingen. Akams redaksjon holder imidlertid et vaktsomt øye med prosessen, og pisker den sakte men sikkert fremover.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen