Wii får mer slagkraft

Wii får mer slagkraft

Man føler seg kanskje litt dum der man står og veiver i lufta med Wiis bevegelseskontroll i forsøk på å etterligne en tennisstjerne. Spørsmålet er om man vil føle seg noe smartere ved å gjøre om kontrollen til en leke-racket.

Les vår test av Nintendo Wii her.


Mer opplevelse

Selskapet Brando prøver i hvert fall til å bidra til å gjøre spillopplevelsen mer realistisk. De lanserer derfor et sett med utstyr som skal gjøre at kontrollen ser ut som en golfkølle, tannisracket eller et balltre.

Ifølge Engadget.com er utstyret i enkel plast og selges i trepakninger. Prisen er 22 dollar, altså i underkant av 150 kroner.

Nye søksmål?

Dette er ikke det første tilleggsutstyret som lanseres til Wii, og mye tyder på at vi kan vente oss en hel del mer. Om tredjeparts sekskaper blir like ivrige på å lage ekstrautstyr som de er med Apples iPod, gjenstår likevel å se.

Nintendo har allerede fått mange klager og søksmål fra folk som slår borti og skader ting og familiemedlemmer med Wiis bevegelseskontroll. Selv om ekstrasstyret ikke veier all verden, vil man uansett ha større sjanser til å treffe bikkja eller vinduet med dette.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen