Wii 2-kontrolleren får trykkskjerm
Teknofil

Wii 2-kontrolleren får trykkskjerm

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ifølge Gamespot er håndkontroller med trykkskjerm så å si bekreftet for Nintendos nye konsoll. En sekstommers trykkfølsom skjerm og et kamera skal visstnok kontrolleren kunne skilte med.

Trykkskjermen skal kunne brukes på lik måte som andre nettbrett som kan spilles på, og i tillegg kan man bruke de tradisjonelle knappene. Kameraet skal kunne brukes til å ta bilder av figurer som så kan brukes i spillene.

Blir det Mario-oppfinner Shigeru Miyamoto som får vise frem Project Café?
Blir det Mario-oppfinner Shigeru Miyamoto som får vise frem Project Café?

Og ikke bare det, kontrolleren skal også kunne brukes som «bærbar spillmaskin». Tidligere ble det spekulert i om kanskje kontrolleren skulle streame spill over fra den kommende spillkonsollen, men det kan nå se ut til at kontrolleren kan brukes helt separat fra konsollen.

Konsollen, med kodenavn Project Café, skal etter planen vises frem på Nintendos E3-pressekonferanse tirsdag ettermiddag, norsk tid. Der får vi antagelig se mer av funksjonaliteten til den ny håndkontrolleren ? og ikke minst kan vi vente at vi får vite det endelige navnet på konsollen. Ryktebørsen vil ha det til at konsollen bare blir hetende «Nintendo», ifølge CVG.com.

Les også: Alt om spillmessen E3 2011

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen