WhatsApp-sjefen var ikke helt fornøyd med iOS 8
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

WhatsApp-sjefen var ikke helt fornøyd med iOS 8

Sendte sarkastisk tweet i retning Apple.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I går presenterte Apple mange nyheter om deres kommende operativsystem iOS 8, som blant annet inkluderer en del endringer i meldingssystemet.

Flere av de nye funksjonene skal være tydelig inspirert av andre applikasjoner, og vil kunne gjøre de aktuelle appene overflødige ettersom de respektive funksjonene da vil være naturlig integrert. Det er det ikke alle som synes noe om, inkludert WhatsApp-sjefen Jan Koum.

I en tilsynelatende sarkastisk Twitter-melding skriver han at «det er veldig smigrende å se at Apple ‘låner’ mange funksjoner fra WhatsApp til sin iMessage», og slenger like gjerne med en ironisk hashtag som lyder «innovasjon».

WhatsApp-bossen nevner ikke hvilke funksjoner han mener Apple har «lånt», men som Ubergizmo påpeker er det nok først og fremst snakk om gruppesamtaler. Med nye iMessage kan man sende lydmeldinger bare ved et enkelt tastetrykk, noe som også er tilfellet for WhatsApp. Oppsettet for gruppesamtaler og egne mapper for bilde/videodeling i disse er nok også noe Apple kan ha blitt inspirert av.

Tidligere i år kjøpte Facebook WhatsApp:
Måtte ut med hele 16 milliarder dollar for appen »

(Kilde: Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen