WGA-priser delt ut i helgen

Coen-brødrenes
Coen-brødrenes "No Country for Old Men" fikk pris.

Vinnerne av de to gjeveste prisene gikk til Joel og Ethan Coen for sitt tilpassede manus for filmen "No Country for Old Men", og til Diablo Cody for originalmanuset til "Juno". Begge filmene er allerede Oscar-nominerte i en rekke kategorier, og "No Country for Old Men" har også vunnet flere viktige priser.

Flere gjengangere

Andre nominerte var blant annet "Michael Clayton", "There Will Be Blood" og "Zodiac". HBO-seriene "The Sopranos" og "The Wire" var blant vinnerne av de viktigste TV-prisene.

Ifølge Variety ble utdelingsseremonien sterkt amputert av den pågående streiken blant manusforfatterne. Bare minutter etter kunngjøringen av vinnerne, ble det avholdt et viktig møte hvor WGA-lederne informerte medlemmene om innholdet i en midlertidige avtalen som partene har inngått i et forsøk på å avslutte den nå tre måneder lange streiken.

Uavklart

Møtet ble etterfulgt av en avstemning som i skrivende stund ikke var avsluttet, men på bakgrunn av de positive reaksjonene avtalen har fått, ser det nå ut til at streiken kan være over innen kort tid. Kulturo.no kommer til å følge saken videre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen