WD TV Live: Endelig med nettverksstøtte
Test
WD TV Live: Endelig med nettverksstøtte (Bilde: Western Digital)

Western Digital WD TV Live

Konklusjon

WD TV Live er veldig bra på video, middels på bilder og dårlig på musikk – lik alle andre mediespillere som er rettet mot TV-en. På videosiden mangler den i all hovedsak bare DVD/Blu-ray-menyer, og grensesnittet er både penere og raskere enn konkurrentenes.

Har du spesielle krav, som at den må kunne bitstreame DTS-MA istedenfor DTS core eller at du mener 23,976 er milevis unna 24, så er fiklefaktoren såpass lav her at du bør se andre steder. Potensielt kan det være verdt å holde et øye med WDLXTV_LIVE-prosjektet, som tilbyr hjemmesnekret firmware med ekstra tjenester.

For de andre, som bare ønsker noe de kan bruke til å vise video uten alt for store krav til inviklede valg, så er denne boksen det beste valget vi har testet så langt.

WD TV Live rett og slett bare virker. Litt skremmende at man faktisk må ta med et slikt faktum, men slik er nå verden blitt. Det er den første dingsen jeg har hatt til test som ikke har bøtta i testperioden, i det hele tatt. Klart den har feil og mangler, men ingen store.

Skulle jeg personling gått til anskaffelse av en mediaspiller i dag, hadde det nok blitt en WD TV Live. Men det er likevel ikke nok her til at jeg bytter ut min gode, gamle Popcorn Hour A-100.


Billig
Stabil
Raskt og pent grensesnitt
Gjør det du trenger
Youtube/Flickr
Få innstillingsmuligheter

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter


Ingen ekstra tjenester som nettleser
Viser ikke menyer på ISO-filer
HDMI-kabel medfølger ikke
Få innstillingsmuligheter

Western Digital TV HD Live

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen