Test
WD TV Live: Endelig med nettverksstøtte (Bilde: Western Digital)

Western Digital WD TV Live

Da WD TV ble lansert i fjor på denne tiden, manglet den til alles forskrekkelse nettverksstøtte. Og til tross for iherdig promotering fra en liten skare tilhengere som mente at manuell flytting av USB-disker var greit, lå det tidlig an til en nettverksbasert oppfølger. Og her er den, WD TV Live.

Den store nyheten er selvsagt nettverksstøtten, med tilhørende funksjonalitet som streaming fra hjemmeserveren, Youtube, Flickr og alt for mange Internett-radiokanaler. Men Live skjuler også en del godbiter som ikke er lett å få med seg ved første øyekast.

Design

Både mediaspiller og fjernkontroll av en størrelse man normalt forbinder med Kinderegg. Smått er godt, men når man går på bekostning av funksjonalitet og praktiske hensyn så har det gått litt langt.

Liten er bare fornavnet...
Liten er bare fornavnet...

Spesielt fjernkontrollen har så få knapper at det blir en del ekstra vandring i menyene som lett kunne vært ungått med et numerisk tastatur. Og på spilleren er det så trangt at de har måttet bruke 3,5-mm plugger for komponent og kompositt, en for hver. Heldigvis følger det med forgreningskabler.

Iphone-sandwich
Iphone-sandwich

Samlet på baksiden finner vi strøm, nettverk, optisk lyd, HDMI, komponent, kompositt og to USB. Vel, den ene USB-porten er på siden da, det er jo ikke plass bak. Kompositt-utgangen har for øvrig også stereo-lyd for de som ikke bruker HDMI. WiFi finnes som tilleggsutstyr, og i skrivende stund støtter den 18 navngitte USB-pinner.

Ønsker du mer detaljert informasjon kan du ta en titt på WD TV Live produktsidene samt WD TV Forum.

Takk til MPX.no som lånte oss spilleren til test.

Western Digital TV HD Live   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen