Western Digital utvider My Book-serien

Western Digital, godt kjent som bare WD, slipper nå My Book Live, en enkel NAS for hjemmebrukere.

Enheten støtter DLNA og kan streame til enheter som støtter dette, inkludert Playstation 3, Xbox 360 og en del Blu-Ray-spillere. WD skryter på en overføringsytelse på inntil 100 MB/s gjennom en enkel Gigabit Ethernet-port, eller over 3 ganger så raskt som med USB 2.0.

En innebygget medieserver organiserer innhold mellom enheter og andre medieservere og kan integreres med iTunes. I tillegg kommer NAS-en med WDs programvare som gjør at man kan koble seg på enheten hvor som helst fra i verden bare man verifiserer seg med brukernavn og passord.

Med My Photos-applikasjonen kan Ipad, Iphone 4 og Ipod Touch koble seg trådløst på og se gjennom bildene som er lagret på NAS-en. For enkel backup av Windows-maskiner følger det med WD Smartware-programvare, og i tillegg støtter den Apple Time Machine.

My Book Live kommer i 1 TB og 2 TB og er kompatibel med alle Windows-versjoner med og etter XP og Mac OS X Leopard og Snow Leopard i tillegg til DLNA- og UPnP-enheter.

Prisen er satt til 170 USD for 1 TB og 230 USD for 2 TB, som i vår valuta vil si omtrent 990 og 1340 kroner. My Book Live er i salg nå i USA, men noen norsk lanseringsdato er ennå ikke klar.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen