Western Digital fornyer seg

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Western Digital fornyer nå sin My Book World Edition-hardiskserie. Fornyelsen består av nye harddisker internt samt en ny modell med 2 TB lagringskapasitet. Den høyere lagringskapasiteten henger nok godt sammen med lanseringen av en harddisk i Green-serien med nettopp 2 TB lagringskapasitet nå i januar.

Mens vi er inne på Green-serien, det er den som nå benyttes, dette skal ifølge Western Digital innebære et redusert effektforbrukt på inntil 33 prosent. Tidligere modeller i denne serien med 500 og 750 GB lagringskapasitet fases da ut. Det er selvfølgelig ingen måte å skille den gamle og de nye serien, Western Digital omtaler den bare som "The new".

My Book World Edition kan settes opp til å sikkerhetskopiere filer fortløpende, etter hvert som de endres. I tillegg kan den brukes som multimedieserver for DLNA-sertifiserte enheter. Du har også mulighet for å koble deg opp mot harddisken på turer ute i den store verden, men da må en egen programvare installeres. Det går rykter om at det er et begrenset antall lisenser av denne programvaren som følger med, men det skulle være nok lisenser for vanlig bruk.

Prismessig ser 2 TB-varianten ut til å havne på snaue 3000 kroner, mens 1 TB-varianten for tiden ligger på snaue 1500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen