Western Digital My Passport SSD.
Western Digital My Passport SSD. (Bilde: Western Digital)

Western Digitals første bærbare SSD er skikkelig raske saker

Den nye My Passport-modellen er også pen og hardfør.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

My Passport er navnet på Western Digitals serie av praktiske, bærbare harddisker, og nå melder selskapet at en nykomling har meldt sin ankomst i serien. My Passport SSD er navnet på Western Digitals første bærbare SSD, og den har noen attraktive triks i ermet.

Ifølge produsenten er My Passport SSD den raskeste lagringsenheten i hele serien, med en lesehastighet på opptil 515 MB/s via USB-C-standarden.

Western Digital My Passport SSD.
Western Digital My Passport SSD. Foto: Western Digital

Skal tåle en trøkk

SSD-en kommer i størrelsene 256 GB, 512 GB og 1 TB. I tillegg til den solide hastigheten skal produktet også tåle en trøkk, og Western Digital sier den er bygget for å tåle fall fra opptil 2 meters høyde.

Når det gjelder sikkerhet kommet produktet med passord-beskyttelse og 256-bit AES-kryptering. Egen programvare for automatisk backup av viktige filer til den interne lagringsenheten eller til Dropbox er også på plass, slik at du ikke trenger å tenke på dette selv.

Utseendemessig er SSD-en heller ikke så gal, med en kombinasjon av sort- og sølvfarge. De ytre dimensjonene ligger på 9 cm x 4,5 cm x 1 cm.

My Passport SSD blir i første omgang tilgjengelig i USA, hvor den har en pris på 100, 200 og 400 dollar for henholdsvis 256 GB-, 512 GB- og 1 TB-versjonen. Norsk pris og tilgjengelighet foreligger ennå ikke. Mer informasjon kan du finne på produktsiden hos Western Digital

My Passport-serien har også trådløse alternativer: My Passport Wireless Pro gir deg trådløs lagring på farten »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen