Webshoptesten 4. kvartal 2005

Alternativ tekst mangler

Webshoptesten for fjerde og siste kvartal for 2005 gir deg en idé om hvilke webshoper det lønner seg å handle hos akkurat nå.

Som i forrige kvartal gikk også denne gangen seieren til SHG.no, med en handlevogn som var 10,59 % billigere enn gjennomsnittswebshopens handlevogn. Dette er klart best i testen og et godt resultat.

På andreplass finner vi MultiCom. Deres handlevogn kom ut 7,05 % billigere enn gjennomsnittswebshopen. MultiCom har også tidligere vært å se på webshoptestens toppliste, og ble kårtet til billigste webshop i første kvartal i år.

Testens siste medaljeplass går til Databutikken.com som hadde en handlevogn 6,72 % billigere enn gjennomsnittswebshopen. Databutikken.com har også tidligere vært helt i teten. Vi trenger ikke gå lengre tilbake enn til forrige test for å finne en sølvplassering.

Rett under pallen ligger det også mange butikker med gode resultater. Ta gjerne en titt på den fullstendige resultatlisten dersom du ønsker mer detaljer.
 

Resten av topp 10-listen:

4. plass: Vaagen Consulting
5. plass: MPX
6. plass: PSData
7. plass: ITbutikken
8. plass: Komplett.no
9. plass: Pcutstyr.no
10. plass: Paron

Lav pris er ikke alt!

Vi har i denne testen sett på hvordan webshopene gjør det på et utvalg vanlige kvalitetsprodukter. Testen gir et gir en god indikasjon på webshopenes prisnivå på denne typen varer, men det er også andre faktorer enn bare pris som er viktige. Vareutvalg, kundeservice, leveringstid og fraktkostnader er eksempler på viktige momenter. Slike kriterier tas ikke med i vurderingen i webshoptesten - her er det først og fremst prisen som gjelder.

Vi anbefaler at man danner seg et helhetlig bilde av webshopene før man handler. Dette inkluderer å sjekke ut vår webshopguide. Her rangeres webshopene basert på hvilke karakterer kunder har gitt webshopene det siste halve året. Her kan du også lese i detalj om erfaringer andre har hatt med de forskjellige butikkene og du kan legge inn dine egne erfaringer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen