Webshoptesten 4. kvartal 2004

Julen er for lengst over oss og mang en nordmann kan puste lettet ut over fullført julehandel og juleforberedelser. For de som ikke fikk de harde pakkene de ønsket seg til jul, fortvil ikke. Det vil alltid være muligheter for å gjøre et godt kjøp, og vi forsøker å vise deg hvor.

Vi har nok en gang hentet inn priser fra alle butikkene i vår webshopguide, og regnet ut hvilke webshoper som har de laveste prisene på datautstyr.

Billigst
Norges billigste webshop i 4. kvartal 2004 er PCutstyr.no. I forrige kvartal havnet PCutstyr.no på 3. plass, og nå har de altså klatret opp til toppen av pallen. Avvik fra idealpris var 5,03%.

Nest billigst
Andreplassen dette kvartalet går til yaTack. Avviket fra idealprisen var på 5,13%, bare 0,1 prosentpoeng mer enn førsteplassen.

Nummer tre
Tredjeplassen dette kvartalet går til Articom, butikken som debuterte i i vår webshoptest med en andreplass forrige kvartal. Articom havnet på 5,92% over idealpris.

Det kan også være verdt å ta en titt på den totale resultatlisten. Konkurransen blant de rimeligste butikkene er hard og konkurrentene ligger tett.


Vi gratulerer vinnerne! 

 

Resten av topp-10-listen:

4. plass: Komplett.no
5. plass: PS Data
6. plass: mShop
7. plass: IThandel.no
8. plass: NDS Direkte
9. plass: MPX.no
10. plass: Data1


Lav pris er ikke alt

Vi har i denne testen sett på hvordan webshopene gjør det på et utvalg vanlige kvalitetsprodukter. Testen gir et gir en god indikasjon på webshopenes prisnivå på denne typen varer, men det finnes andre faktorer enn bare pris som kjennetegner en god webshop. Vareutvalg, kundeservice og leveringstid er eksempler på viktige momenter. Slike kriterier tas ikke med i vurderingen i webshoptesten - her er det først og fremst pris som gjelder.

Det kan altså være lurt å danne seg et helhetlig bilde av webshopene før man handler. Dette har vi forsøkt å gjøre i webshopguiden. Webshopene får en karakter basert på hvilke karakterer dere brukere har gitt til webshopene det siste halve året. Her kan du også lese i detalj om erfaringer andre har hatt med de forskjellige butikkene, og du kan legge inn dine egne erfaringer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen