Weave Sync blir Firefox Sync

Weave Sync er en Firefox-utvidelse som gjør der det mulig å synkronisere bokmerker og andre innstillinger. Når programmet oppdateres til versjon 1.3 vil det få et nytt navn, nemlig Firefox Sync 1.3.

Forklaringen på navneendringen er at programmet skal få bedre tilknytning til selve nettleseren. Den nye verjonen skal få bedre funksjoner, og nytt utseende.

Firefox Sync 1.3 skal blant annet få nye "about:sync-tabs" og "about:sync-log" funksjoner som skal gi brukeren bedre mulighet til å styre faner og logger. Videre skal Firefox Sync 1.3 inkludere Firefox Mobile (Fennec)-støtte, mulighet til å synkronisere flere Firefox-innstillinger, og bedre ytelse. Det skal også være lettere å opprette konto.

Det nye versjonen skal også få ny Javascript-basert "crypto-wrapper" som skal gjøre det mulig å synkronisere med Mac 64-bit og Linux PPC-maskiner, pluss en rekke mobile enheter.

Du finner en oversikt over endringene på services.mozilla.com.

Last ned

Firefox Sync 1.3 er fortsatt ikke blitt lansert, men er tilgjengelig som en betaversjon på mozillalabs.com/weave (trykk på "Experimental version"-lenken). Du finner en stabil versjon av Weave Sync på addons.mozilla.org.

(Kilder: Cnet, Dknite.wordpress.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen