WDC først til 2 TB?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
WD Caviar Green 1 TB
WD Caviar Green 1 TB

Kravet til lagringsplass øker stadig, og de mange gigabytene som var ledige i går, kan i dag være fylt opp av HD-filmer, spill, musikk og lignende.

Den interne harddisken med høyest lagringskapasitet som er tilgjengelig for forbrukere er Seagate's 1,5 TB-variant. Western Digital skal derimot også ha et ess i ermet, og i følge ryktene har de en 2 TB harddisk rett rundt hjørnet.

Det skal være WD's Green-serie som får det nye medlemmet i familien. Dette er harddisker som kan skilte med blant annet 32 MB cache, søketid på 8,9 millisekunder og en rotasjonshastighet på 5400 rpm eller 7200 rpm.

Den skal i tillegg være utrystet med teknologi som tar ekstra hensyn til miljøet (les mer om dette på Western Digitals produktsider).

Dukket opp i tsjekkisk nettbutikk

Rykteflommen startet med at nettbutikken Czech Computer la denne harddisken ut på sine sider, men det er ikke mulig å kjøpe den enda.

Det ser ikke ut til at skriveriene og ryktene om denne harddisken har grunnlag i noe annet enn den tsjekkiske nettbutikken, og hvorvidt produktet faktisk finnes, eller noen sinne vil se dagens lys er ikke bekreftet fra WD.

Når harddisken dukker opp, eller om det i det hele tatt vil skje, får vi bare vente og se på. Prisen Fudzilla antyder er 160-180 Euro, eller ca. 1450-1650 kr, som legger den prismessig rett over 1,5 TB-harddisken fra Seagate.

(Kilder: Czech Computer og Fudzilla)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen