Nye WD TV Live: Nå med nettverksstøtte

WD klar med WD TV Live HD

Det er først og fremst harddisker Western Digital (WD) er kjent for, men selskapet har i det siste hatt stor suksess med sin lille stasjonære mediaspiller WD TV.

Nå blir den fleksible boksen enda bedre. Den nye WD TV Live kan nemlig i motsetning til forgjengeren også spille av innhold direkte over nettverket, via DLNA/UPnP. Andre nyheter inkluderer mulighet for Internett-streaming, DTS-nedmiksing og komponent-ut.

Selve funksjonaliteten for øvrig er den samme som på forgjengeren. Det er fortsatt snakk om en liten mediaspiller uten innebygget harddisk, men med to USB-tilkoblinger for slike.

Av tilkoblinger finner vi ellers som før én HDMI 1.3 og en stykk kompositt/RCA-ut. Trådløst nettverk er ikke støttet, men finnes som ekstrautstyr (USB-dongle).


Baksiden med nettverkskontakten
Baksiden med nettverkskontakten

Formatstøtten er som tidligere bred – så godt som alt som kan krype og gå av formater støttes. For en full oversikt, sjekk ut WDs produktside.

WD har også lansert en egen portalside for den nye spilleren på Wdtvlive.com. Her finner du blant annet diverse "how-to"-artikler.

Pris og tilgjengelighet

Prisen starter på rett under 1000-lappen, og spilleren skal ifølge WD bli tilgjengelig med umiddelbar virkning. Legg inn enn lagervarsling for å få beskjed når norske nettbutikker har den på lager.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

Audiovisuelt tilbake med en test av WD TV Live så raskt som mulig.

(Kilder: Pressemelding WD, Reghardware)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen