Watchmen på vei

Til tross for at Reeves selv har uttalt at han er fan av tegneserier, har han takket nei til tilbudet om å spille i ”Watchmen”. Reeves har ikke gitt noen forklaring på avslaget, melder nettstedet IGN. Likevel ligger han foreløpig oppført som skuespiller i filmen på IMDb.com. Castingen til ”Watchmen” har blitt viet stor oppmerksomhet på internett, og det ser ut til at flere profilerte skuespillere skal spille i filmen.

Gerard Butler som The Comedian?

"Watchmen" har et omfattende karaktergalleri.

IGN skriver også at Jude Law vurderes som den supersmarte Ozymandias, mens Patrick Wilson kanskje skal spille den fornuftige Nite Owl. Ingen informasjon er sluppet om hvorvidt disse skuespillerne har takket ja til tilbudet.

Gerard Butler, som vi sist så som den überbarske King Leonidas i ”300”, skal forhåpentligvis også spille i filmen, da sannsynligvis som The Comedian. I en uttalelse til MTV fortalte imidlertid Butler at han antakelig ikke ville spille i filmen på grunn av tidspress. I etterkant kom regissør Zack Snyder med en motkommentar der han sa at han skal få med Butler koste hva det koste vil.

Rorschach klar?

Nettstedet Empireonline.com skriver at castingen til psykopathelten Rorschach kanskje er i boks. Ryktene sier at Jackie Earl Haley (”Little Children”) skal spille rollen.

Rorschach er både en favoritt blant fansen og en av de mest sentrale skikkelsene i Watchmen. Navnet har han tatt fra den klassiske psykologiske ”blekk-testen” som på fagspråket kalles Rorschach-testen.

Watchmen ble skrevet av den engelske tegneserieskribenten Alan Moore. Filmversjonen som skal stå ferdig en gang i 2008 regisseres av Zack Snyder (”300”).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen