Watchmen neste for Zack Snyder

Alternativ tekst mangler
Denne gjengen kommer til et lerret nær deg.

Regissør Zack Snyder, som debuterte med horror-remaken ”Dawn of The Dead”, forteller i et intervju med IGN.com at manuset til filmen basert på Alan Moores grafiske roman ”Watchmen” er klar. Arbeidet med produksjonen er neste store prosjekt for Snyder som for tiden har vært opptatt med filmatiseringen av en annen kjent tegneserie: ”300” skrevet av Frank Miller.

Tro mot originalen

I samme intervju forsikrer Snyder at filmen vil være tro mot tegneserien. Allikevel vil enkelte deler, blant annet historien om ”The Black Freighter”, sannsynligvis bli kuttet av hensyn til spilletid. Historien vil uansett bli filmet og bli brukt i en utvidet utgave på DVD-utgivelsen.

For å holde seg tro mot originalen har Snyder måtte kjempe mot filmstudioet som ønsket at filmen skulle foregå i år 2007 og, selvfølgelig, omhandle krigen mot terror. Snyder holder også fast på at han ikke ønsker oppfølgere til filmen. Vi får se hva filmstudioet mener om den saken.

Samme teknikk som Sin City

Watchmen vil, i likhet med ”Sin City” og ”300”, i stor grad bli filmet inn med green-screen-bakgrunner. Allikevel sier Snyder at metoden ikke vil bli brukt i like ekstrem grad og at deler av filmen vil bruke tradisjonelle kulisser og CGI.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen