Watchmen-regissør lager dataspill

Zack Snyder (t.h) på filmsettet til Watchmen.
Zack Snyder (t.h) på filmsettet til Watchmen.

Avtalen til Snyder skal ligne den filmregissør Steven Spielberg har inngått med EA, skriver bransjebladet Variety på sine nettsider. Spielberg, som inngikk avtalen sin i 2005, har hittil kun produsert ett spill for EA, nemlig "Boom Blox". Spillet ble tatt varmt imot av kritikerne, men salget var skuffende. Nå er det Zack Snyders tur til å prøve seg.

Skal appellere

I likhet med Spielberg kommer Snyder til å jobbe med EAs studio i Los Angeles for å produsere spillene. I avtalen ligger det også en mulighet for at et eller flere av Snyders spill etter hvert kan bli filmatisert av Snyders "Cruel and Unusual Films"-selskap.

Valget av Snyder som dataspill-regissør er basert på hans popularitet hos den yngre garde, og da spesielt unge menn. Filmer som "300" og den kommende "Watchmen" appellerer til stort sett den samme målgruppen som også liker å spille dataspill.

Watchmen-spill

I tillegg til at Snyder skal lage spill, blir det også produsert spill av Snyders filmer. I forbindelse med den snart premiereklare "Watchmen"-filmen holder Warner Brothers på å utvikle to spill som vil bli tilgjengelige for nedlasting. Også "300" blir spill, men her er det ikke WB, men Brash Entertainment som står bak.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen