WatchGuard kjøpt opp

WatchGuard produserer blant annet Firebox X, en serie med oppgraderbare sikkerhetsenheter for nettverk. Selskapet har hatt tunge tider en stund, som førte til at Wachovia Securities ble hyret inn som finansiell rådgiver i April, for å utforske alternative strategier.

I andre kvartal meldte selskapet om et netto tap på $4.1 millioner på 12 cent per aksje, i forhold til $1.3 million på 4 cent per aksje kvartalet før. Vector Capital Corp., som har 9.4 % eierandel i WatchGuard, tilbød seg å kjøpe opp resten av selskapet for $5.10 per aksje rundt samme tid. WatchGuard reagerte ikke på dette tilbudet, noe flere investorer ikke likte.

I juni kom Vector med et nytt tilbud, da på $4.65 per aksje. Ingen handel ble utført da heller - i stedet aksepterte WatchGuard budet fra Francisco Partners på $4.25 tirsdag morgen denne uken. Dagen før sluttet WatchGuard på $3.73, mens nyheten om Franciscos bud sendte WatchGuard aksjene opp 41 cent til $4.14 i løpet av tirsdagen.

Kjøpet forventes å være fullført innen utgangen av fjerde kvartal 2006.

I markedet for nettverkssikkerhetsenheter konkurrerer WatchGuard med blant andre Blue Coat Systems, Fortinet, SonicWall og Secure Computing.

(Kilde: www.internetnews.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen