Warner Bros støtter Blu-ray

Filmselskapet Warner Bros har blitt med i gruppen Blu-ray Disc Association, og skal visstnok slippe et helt lass med filmer i dette Sony-ledede formatet. Dette fikk HD DVD med Toshiba i spissen til å reagere, men de sier at de fortsatt vil samarbeide med Warner Bros. Toshiba hevder at Blu-ray-gruppen vil adoptere muligheter som allerede finnes i HD DVDs tekniske portefølje.

Blu-ray Association siterer Bob Chaoek, administrerende direktør i 20th Century Fox: "Disse siste utviklingslinjene er den bestemte forandringen som trengs for å unngå en krig mellom formatene, og dermed sikre en vellykket lansering av Blu-ray."

Videre hevder han at de virkelige vinnerne vil bli forbrukerne når et enkelt format kommer på markedet, med dominerende støtte fra både maskinvare- og programvareindustrien.

Toshiba sier at det er forståelig at Warner Bros ønsker å lage tekniske løsninger til hvert format. "Vi er mer enn sikker på at dette ikke vil påvirke tidsriktig introduksjon av HD DVD-innhold til markedet," fortsetter en representant for selskapet.

Toshiba hevder at kilder innenfor Blu-ray-gruppen nylig har bedt om adopsjon av nøkkelfunksjoner som allerede eksisterer i HD DVD, inkludert iHD og Mandatory Managed Copy.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen