Wallace og Gromit vender tilbake

Det kan bli en stund til vi ser Wallace og Gromit på storskjerm igjen, men rett etter jul vil vi igjen få se verdens største oste-entusiast og hans logrende venn på TV, melder empireonline.com.

Det er sikkert nok av dem som er noe facsinert av Wallace og Gromits sprø oppfinnelser.
Det er sikkert nok av dem som er noe facsinert av Wallace og Gromits sprø oppfinnelser.

Vinner av flere Oscar, Nick Park, har kunngjort detaljene rundt "Trouble At Mill", det nye eventyret til Wallace og Gromit.

– Jeg elsker å lage filmer for kino, men produksjonen av "Chicken Run" og "Curse of the Were-Rabbit" tok lang tid, hver film tok 5 år. "Trouble At’ Mill" vil være mye raskere å lage og jeg kan ikke vente med å komme i gang, sa Park til nettstedet.

Nye sprell

I dette eventyret har Wallace og Gromit forvandlet hjemmet til et bakeri med en vindmølle på taket. Den er kjekk å ha til deres noe spesielle "deig til dør"-leveringstjeneste. Men ingen Wallace og Gromit historie ville være komplett uten et lite mysterium, og denne gangen blir Gromit bekymret når tolv bakere nylig har forsvunnet. Wallace har helt andre ting å tenke på, nemlig den nydelige Piella Bakewell som han møter når han og Gromit er ute og leverer brød.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen