Walkman i butikkene

Den 4. april i år kunne Sony Ericsson vise frem sitt åttende medlem i Walkman-familien; W700i. Nå er musikktelefonen kommet i butikkhyllene.

Utseendemessig er W700i identisk med W800i, hvis vi ser bort i fra de mer beroligende fargene hos førstnevnte. Målene er de samme hos begge modeller, nemlig 10 x 4,6 x 2,05 centimeter. Begge telefonene er også like tunge, og veier 98 gram.

Den 1,8 tommer store TFT-skjermen til W700i har en oppløsning på 176 x 220 piksler, og en fargedybde på 262 000 farger. Med telefonens kamera kan du ta bilder i en oppløsning på to megapiksler. Kameraet mangler imidlertid autofokus, noe som gjør at bildene du tar sannsynligvis ikke vil blike skarpe som med W800i.

W700i har naturlig nok fokus på musikk, og lar deg spille av musikkfiler i formatene mp3, aac og aac+. Når du kjøper et eksemplar av W700i, får du med et stereo-hodesett med egen minijack-utgang slik at du kan koble til ditt eget hodesett om du heller vil bruke det.

Telefonen har også innebygget radio, som ved hjelp av RDS-støtte gjør at den finjusterer seg hele tiden, slik at du alltid får best mulig signal. Radioen er også i stand til å gi deg informasjon om den kanalen du hører på.

W700i har et internminne på 34 MB. Telefonen kommer imidlertid med et minnekort på 256 MB. Men er du ekte musikkelsker, kan det likevel bli trangt om plassen. Vil du ha mer minne, kan du kjøpe ekstra minnekort av typen Memory Stick Duo Pro, som du kan få med opptil 2 GB lagringsplass.

Den nye Walkman-modellen har også støtte for blåtann og infrarød, slik at du kan overføre sanger trådløst til og fra telefonen. Men siden det kun er snakk om blåtann uten støtte for A2DP, har du ikke mulighet til å høre på musikk i stereolyd med trådløse hodesett.

I likhet med sine forgjengere, er W700i utstyrt med såkalt musikkmodus. Når du aktiverer musikkmodusen, slås telefonens kontakt med mobilnettet av, slik at du kan bruke telefonens musikkspiller på steder hvor mobilbruk vanligvis kan virke forstyrrende på omgivelsene, som for eksempel på fly eller sykehus.

Telefonen skal ha en taletid på 9 timer og en hviletid på 400 timer.

Vil du vite mer om Sony Ericssons W700i?

(Kilde: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen