Walkman fra SE

Den gode gamle sorten

De fleste av oss kan fortsatt huske den gode gamle kassettspilleren. For eierne av den bærbare sorten var det for mange bare ett merke som gjaldt: Sony Walkman. Siden Walkmans fødsel har Sony solgt over 340 millioner kassettspillere og andre musikkenheter med merket. Med sitt samarbeid skriver Sony og Sony Ericsson et nytt kapittel i historien om Walkman.

Sony Ericsson annonserer at de vil lansere en serie mobiltelefoner som skal bære Sonys veletablerte varemerkemerke Walkman. Disse skal være spesialdesignet for å håndtere større mengder musikk enn dagens mobiltelefoner med innebygde mp3-spillere. Dette innebærer kvaliteter som bra lydgjengivelse, lang batterivarighet og hodetelefoner med høy kvalitet.

Med de nye telefonene vil det være muligheter for å overføre musikk fra originale CD'er til telefonen via PC. I tillegg kan man kjøpe og laste ned kopibeskyttet musikkmateriale fra internett for avspilling på telefonen. Walkman-telefonene skal støtte de aller fleste populære filtypene.

Telefonene vil fungere opp imot Sonys Connect-tjeneste, som er et nettsted for kjøp og nedlasting av musikkfiler. I dag tilbyr Connect over 800.000 musikkspor fra både store plateselskaper og uavhengige artister.

SE har oppdaget at dagens generasjoner liker å høre på musikk imens de er på farten. Med sine nye mp3-telefoner håper mobilgiganten å nå et enda bredere publikum. Hvis alt går som SE ønsker, vil disse telefonene fungere som fullgode erstatninger for mp3-spillere.

Walkman-serien vil bli vist frem i mars. og vil komme i salg i andre kvartal av 2005. SE har foreløpig ikke opplyst om noen pris på telefonene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen