Walkman-telefon fra Samsung

Svært få av de store produsentene har satset på avspilling av musikk i mobiltelefonene sine, og foruten enkeltmodeller som Siemens SL45i og Nokia 3300 har vi sett lite av gode MP3-telefoner. Nå kan det imidlertid se ut som om Samsung har satset for fullt på å utvikle en skikkelig musikk-telefon.

Den nye modellen SCH-V410 kommer nemlig med utsidige knapper for å spole og hoppe mellom sanger, såvel som å stoppe og starte avspillingen, slik vi kjenner det fra fullblods MP3 og MiniDisc-enheter. Lagringskapasiteten på 90 MB skal åpne for å ta med seg en solid samling musikk, og den utvendige skjermen kan dessuten vise forskjellige animasjoner som beveger seg etter musikken.

Samsungs nye modell har i tillegg til dette en del andre fiffige funksjoner. For det første har den et innebygget videokamera som skal kunne ta opp 2 timer med video, som siden kan spilles av på den 262.000-fargers skjermen. Telefonen kan dessuten brukes som fjernkontroll for TV, stereo og annet av elektronikk.

Ifølge TechWeb skal den nye telefonen først lanseres på det sør-koreanske markedet for en pris på rundt 6000 kroner, og en PCS-versjon for det amerikanske markedet skal dessuten også være på vei. Om Samsung har planer om en europeisk lansering av den nye telefonen, gjenstår enda å se.

Flere bilder av SCH-V410 finnes hos MobilMania.cz.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen