Walkie talkie i klokka

Konseptet er enkelt, og resultatet er enkelt. The Freetalker Walkie Talkie Watch ser heldigvis mer ut som en klokke enn en walkie talkie. Hadde det ikke vært for antennen, kunne den lett bli forvekslet med en vanlig digital klokke. Den er tydeligvis laget for røffe omgivelser, skal vi tro produsenten. Om antennen tåler like mange krumspring som resten av enheten, er uvisst.

Det er ikke mange funksjoner som tilbys, kun det mest nødvendige. Klokka har LCD-display og selvfølgelig trykk-og-snakk-funksjon. Dermed er det bare å trykke på en knapp når man vil kontakte motparten. Det beste er likevel at man bruke walkie talkien til og med når begge hendene er opptatt. Da er det bare å slå på håndfri-funksjonen, og klokka fungerer som en vanlig mobiltelefon.

For deg som lurer på hva du skal med en slik klokke, kan produsenten hjelpe deg. Det blir foreslått bruksområder innen både camping, byggeaktiviteter og ingeniørarbeid. Orienteringsløp blir også nevnt. Det er imidlertid en viss fare for at sistnevnte vil ende med diskvalifiseringer og beskyldninger om juks.

Walkie talkien fungerer innen 20 meter fra motparten. Lithium-batteriet gjør at du kan snakke med kompisen eller naboen i hele 3 timer før klokka tar kvelden.

Det ser foreløpig ikke ut til at The Freetalker Walkie Talkie Watch kommer til Norge. Prisen på klokken er drøye 350 kr.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen