Walden sier ja til mer Narnia

Som kjent er “Prins Caspian” under produksjon og slippes neste år, men Walden Media planlegger også “Reisen til det Ytterste Hav” i 2010. De to årene mellom slipp-datoene er hovedsakelig for å la de veldig unge skuespillerne få en pause, og for å stelle i stand en stor promoterings-fest for det kommersielle markedet for begge filmene.

Utsikt til flere filmer

Etter “Reisen til det Ytterste Hav” kommer Walden i følge Empire.com til å følge opp med “Sølvstolen”. Denne kjenner de litt eldre allerede, siden den er filmatisert en gang av BBC, og har med “Løven, Heksa og Klesskapet”, “Prins Caspian” og “Reisen til det Ytterste Hav” blitt vist gjentatte ganger på NRK opp gjennom årene.

Walden har hittil bare lovet fire eller fem Narnia-filmer, så det ser ut som “Den Siste Striden” eller “Hesten og hans Gutt” ikke vil se lerretet i denne omgang. Da disse to bøkene regnes som å være for depressive (verden går under i “Den Siste Striden”) eller for rasistiske (de har mørkhudede slaver i “Hesten og hans Gutt”), er de ikke regnet som passende for det unge publikumet.

Fremtidige spin-offs?

Walden ser derimot muligheter til å trekke nye filmer ut av små historier i bøkene. Om dette vil resultere i mange filmer som er inspirert av Narniabøkene spår Empire at vil sette fansen i harnisk.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen