W810 og W300i i hvitt

Alternativ tekst manglerAlternativ tekst mangler

Sony Ericcson har for vane å menge seg med verdensstjerner når de ønsker å selge nye mobiltelefoner, og nå har det skjedd igjen. Denne gangen har selskapet slått seg sammen med popstjernen Christina Aguilera i promoteringen av nye W810i- og W300i-modeller.

Sony Ericsson lanserer nemlig de to mobiltelefonene i hvite spesialutgaver. Mens vi testet W810i i mai, fikk W300i, som for øvrig allerede er tilgjengelig i hvitt, gjennomgå noen runder på testbenken i juli.

De to telefonene skal ha eksklusivt innhold fra Christina Aguilera, som blant annet mp3-sanger, bakgrunner og en video med en personlig hilsen fra sangerinnen. Velger du å gå for et hvitt eksemplar av W810i, får du også med en hvit utgave av Sony Ericssons minihøyttalere, MPS-60.

Men de hvite utgavene av Walkman-telefonene er ikke for hvem som helst. Det hele er nemlig et kampanjesamarbeid mellom Sony Ericsson og Telenor DJuice. Det betyr at telefonene kun kan kjøpes sammen med DJuice-abonnement.

Hva de hvite utgavene av W810i og W300i kommer til å koste er foreløpig usikkert. I følge Sony Ericsson starter kampanjen allerede denne uken.

(Kilder: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen