W810 i hvitt

Sony Ericsson kunne i dag presentere en ny utgave av selskapets W810i-modell, denne gang i hvitt og grått. Grunnen til at Sony Ericsson vil tilby den populære telefonen i to farger er at etterspørselen etter hvite Walkman-telefoner har vært stor etter at den første Walkman-modellen, W800i, ble trukket av markedet.

Den hvite versjonen av W810i vil ikke skille seg ut fra den svarte rent teknisk, men skal ifølge nettstedet NewMobile bli noe dyrere enn dagens svarte utgave av W810i. Grunnen til det er ikke kjent. Eneste forskjell skal være at tilbehøret i salgspakken skal være grått, og ikke svart slik det er på dagens W810i-modeller.

Sony Ericsson W810i har fått svært god omtale i media, og har de siste månedene vært en av de mest populære telefonene i norske mobilbutikker.

Den hvite utgaven av W810i vil komme i butikkene i tredje kvartal. Sony Ericsson oppgir ingen pris i sin pressemelding. Men siden du i dag må punge ut litt over 3000 kroner for et vanlig eksemplar av telefonen er det ikke utenkelig at den hvite utgaven kan koste opp mot 4000 kroner når den kommer i butikkene.

Du kan lese pressemeldingen til Sony Ericsson på neste side.

Her finner du spesifikasjonene på Sony Ericsson W810i
Her finner du beste pris på Sony Ericsson W810i
Her finner du test av Sony Ericsson W810i

(Kilder: Sony Ericsson, NewMobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen