W800i blir iTunes-mobil

Nå kan Sony Ericsson W800i synkes mot musikkprogrammet iTunes. Takket være et lite gratisprogram kalt ItuneMyWalkman, kan du overføre musikkfiler fra iTunes og til mobiltelefonen. Dette forutsetter at du har en Mac-maskin, og at låtene ikke er kjøpt i iTunes Music Store.

ROKR ikke lengre unik
Programmet er neppe noen gladnyhet for Apple, som har jobbet hardt for å holde kontroll på hva som kan synkes mot iTunes. For kort tid siden presenterte Apple og Motorola ROKR E1, den eneste mobiltelefonen på markedet med iTunes-støtte. Nå ser det derimot ut til at også andre mobiler kan få denne egenskapen.

Menysystemet til Sony Ericsson W800i har flere likheter med det vi finner hos iPod, men du vil uansett ikke få et fullverdig iTunes-menysystem på mobiltelefonen når du installerer programmet. ItuneMyWalkman gjør det rett og slett bare mulig å overføre musikk fra iTunes til W800i.

Smarte spillelister
Dette innebærer at du blant annet kan lage smarte spillelister med de sist spilte sangene, eller låter du ikke har lyttet til på lang tid. Det er også mulig å overføre podcast-sendinger fra datamaskinen til mobiltelefonen.

Du kan laste ned programmet du trenger her. Det finnes også et program som heter Dreamsicle. Det kan du laste ned her.

Et program som vistnok skal fungere mot PC kan du finne her.

(Kilde: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen